top of page

3 SNABBA FAKTA OM MIG1. Jag har ett förflutet som spanjorska. Talar, bråkar och drömmer på spanska ibland. Får oftast en tår i ögat när jag lyssnar till flamenco eller måste hejda mig från att klappa i takt till musiken. Lagar potatistortillas och gazpacho som en spansk mormor skulle.2. Min man kallar mig för ”The Chantarelle Whisperer” och misstänker att jag har en telepatisk kommunikation med kantareller eftersom jag har en förmåga att hitta dem på de mest oväntade platserna.3. Mina föräldrar tyckte om att upptäcka världen när jag var barn. Det gjorde att jag fick chans att resa till och bo på vissa off-the-beaten-track platser. Men Finlandsfärjan, den ville de inte ”lägga sina besparingar på” sa dom. Så den fick jag upptäcka på egen hand med ett barns förväntningar först efter 30-års ålder. Inte en dag för sent.

Om: Text
IMG_0183.jpg

OM

Jag är en digital nörd med särskild kärlek för paid social, text (särskilt för blogg och nyhetsbrev), content marketing, funnels och SEO.


Jag har utbildat mig vid några av Sveriges bästa YH-skolor inom digital marknadsföring:

Medieinstitutet och Changemaker Educations.

Innan dess har jag studerat språk- & beteendevetenskap på högskola. Mitt intresse för psykologi underlättar mycket när det är dags att grotta ner sig i målgrupper och personas. (Läs mer om min bakgrund på LinkedIn)

Att researcha och klura en extra gång på vad målgruppen bekymrar sig för, vad de drömmer om, och vilket språkregister som får dem att lyssna är för mig alltid en självklarhet.


Som person är jag obotligt nyfiken på allt som kan berika mitt intellekt. Färdiglärd är ett ord som lämnar dålig eftersmak i min mun. Kanske är det därför webb och det digitala förhäxar 🔮 mig en smula. Vetskapen om att det alltid dyker upp nya spännande områden att lära sig om är kittlande.

Om: Om

SPRÅK JAG BEHÄRSKAR

SVENSKA

Modersmål

ENGELSKA

Flytande i tal och skrift

SPANSKA

Flytande i tal och skrift

FRANSKA

Un petite peu

Om: Tjänster
bottom of page